Evenementen

De hierna genoemde evenementen / activiteiten worden georganiseerd door, dan wel ondersteund door speciale commissies bestaande uit deelnemende winkeliers en vanuit het bestuur begeleid door Frank van Gils en Dennis Hennekam.

Er wordt door “Bruisend Made” en door de deelnemers uitgebreid publiciteit gemaakt in de plaatselijke en regionale week- en dagbladen.

Voor vragen hierover kunt U terecht bij info@bruisendmade.nl 


01-09-2018 Bruisende OUTLET

Dit evenement verloopt 2 maal per jaar binnenshuis en wordt gehouden op de eerste zaterdag in maart en de eerste zaterdag in september vanaf 09:30- 16:00 uur in 't Trefpunt op het Raadhuisplein. Verscheidene leden-winkeliers bieden hun artikelen aan met kolossale kortingen tot wel 80%. Deze dag wordt gekenmerkt door vroege koopjesjagers, want koopjes zijn er in overvloed. Leden van Bruis.....lees meer.

11-11-2018 Stempelactie

Winnaars alle trekkingen 2017     Gesorteeerd op plaats en adres. Aan de stempelactie nemen praktisch alle winkeliers deel. U krijgt voor elke bestede € 10,= een stempel op een kaart. De actie loopt vanaf de intocht van Sinterklaas tot aan Kerstavond. Bij 10 stempels is de kaart al vol en na inlevering in een van de deelnemende winkels doet u mee met de eerstvolgende trekki.....lees meer.

24-11-2018 Rondgang met Sinterklaas

Op zaterdag 24 november komen de Sint en zijn Piet(en) van 14:00 - 16:00 door de winkelstraten van Made wandelen en winkels bezoeken. Er zal dit jaar geen aansluitende meet&greet zijn. Dit feest is voor en door ondernemers, wij hopen dat wanneer de Sint uw winkel bezoekt dat u hem (en zijn pieten) een hartelijke ontvangst geeft. .....lees meer.

23-02-2019 1e Outlet 2019

Dit evenement verloopt 2 maal per jaar binnenshuis en wordt gehouden op de eerste zaterdag in maart en de eerste zaterdag in september vanaf 09:30- 16:00 uur in 't Trefpunt op het Raadhuisplein. Verscheidene leden-winkeliers bieden hun artikelen aan met kolossale kortingen tot wel 80%. Deze dag wordt gekenmerkt door vroege koopjesjagers, want koopjes zijn er in overvlo.....lees meer.

30-06-2019 Bruisende Buitenmarkt

Vanwege de schoolvakanties dit jaar een week vervroegd. De Bruisende Buitenmarkt is steeds op de eerste zondag in juli om daar de zomer mee in te luiden. Dit evenement combineert allerlei aanbiedingen van winkeliers met vele muzikale en artistieke attracties in de straten en de pleinen. Er staan een 100-tal kramen opgesteld over het circuit en verschillende sfeermakers zoals een kinderkerm.....lees meer.