20-04-2019 Paas Puzzeltocht ?

Op zaterdag 20 april 2019 van 11.00 tot 15.00 uur kunnen inwoners en kinderen deelnemen aan een gezellige puzzeltocht. 
De Madese paashaas is weer in aantocht.
Om Made weer te laten bruisen rondom Pasen, hebben wij weer een activiteit op het programma . Naar voorbeeld van de Kerstrebus, willen wij een Paasrebus organiseren. Op zaterdag 31 maart zullen de deelnemers door het bruisende Made struinen om de rebus goed op te lossen. De Paasactiviteit is tussen 11.00 en 15.00 uur.

De Rebus wordt opgehaald bij The World of Walking, wat tevens het eindpunt is. Deze locatie zal rouleren onder de winkeliers tijdens de komende activiteiten. Deelnemers aan de puzzeltocht ontvangen een deelnameformulier en instructies waarmee ze op pad gaan om de puzzel op te lossen. De winkels worden bezocht voor de oplossing van de rebus.

Deelnemende winkeliers zijn herkenbaar door de groene loper aan de winkeldeur. Wanneer u deelneemt aan deze activiteit als winkelier, ontvangt u deze loper. Het zou leuk zijn als de deelnemende winkeliers zelf een leuke ambiance creëren in paassfeer. Door bijvoorbeeld een paastak of een tafel met lekkernijen.

Alle door de deelnemers goed opgeloste rebussen worden beloond met een Paasstol van Bruisend Made. Deze worden verzorgd door de Madese bakkers. De ingevulde rebussen kunnen tot 16.00 uur worden ingeleverd bij de paaskraam.

Met een bruisende groet!   -   Commissie Bruisend Made